Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 mei 2024

Scroll to top

Top

Tributeland Outdoor: Code oranje, wordt code feest

Tributeland Outdoor: Code oranje, wordt code feest
Redactie

Zou er moment komend dat het met bakken uit de hemel komt vallen, met hagelstenen van maximaal 8 centimeter groot. Het KMNI spreekt van code oranje en met dat in ons achterhoofd, begonnen we 9 Juli met Tributeland outdoor.

Voorgaande edities werden indoor gehouden, maar voor de outdoor versie hebben ze het Ketelhuis op Strijp-S gekozen. Een kleinschalig evenement, bestaande uit twee podiums, maar wel met de Brabantse gezelligheid. Tien bands hebben deze dag hun muziekhelden, doormiddel van een tribute mogen eren. Een leuke line-up, bestaande uit tributes voor Johnny Cash, Bruce Springsteen, Coldplay en Elvis.

En toen begon het te druppelen en het werd uiteindelijk een bui, laten we het zeggen een buitje.
Hagel? Was ver te zoeken. En op het moment dat de regen is overgetrokken, gaat het feestje gewoon weer door. Met tributes van Elton John, David Bowie, BeeGees, Doe maar, Queen en als afsluiter The Hillbilly Moonshiners.

Code oranje bleek uiteindelijk gewoon code feest. Leuke gezellige sfeer, verloop tussen het ene en andere optreden was goed, opzet qua kraampjes en drinken goed geregeld en een gezellig muzikaal uitje voor bijna elke leeftijd.

Onze fotograaf Bram van Dal was erbij en maakte de volgende fotoreportage.