Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Win setjes kaarten voor Mondo Generator in Popei

Win setjes kaarten voor Mondo Generator in Popei
Redactie

Steeds meer mensen weten inmiddels dat Club Void dé plek in Eindhoven Rockcity is waar je voor wènig de vetste, nieuwste en strakste stoner en doombands kunt zien. Meestal eens per week op woensdag of donderdag. Deze keer opent Club Void de deuren op de zaterdag voor Mondo Generator, met Nick Oliveri. Club Void vind deze keer plaats in Popei Eindhoven.

Zaterdag 22 juli dus weer een Club Void, met niemand minder dan Mondo Generator. De band die Nick Oliveri alweer in 1997 startte. Nick Olivieri zou je kunnen kennen als bassist/zanger van onder andere Kyuss, Queens of the Stone Age, The Dwarves en Stöner. Niet de minste bandjes. En dat geeft je dan ook een beeld van wat je ongeveer kunt verwachten op 22 juli. Supports deze avond worden verzorgd door Hazer en One Man Down.

Win gratis Mondo Generator tickets!

Wacht niet te lang met een kaartje kopen. Tickets vind je hier. Of win bij ons je gratis tickets. We geven namelijk in samenwerking met Loud Noise 2 setjes van 2 kaarten weg! Mee doen is heel simpel. Ga naar dit Facebook bericht en tag diegene die je mee wilt nemen in de comments en like het bericht even. Dan doe je automatisch mee. Winnaars op 17 juli. GO!

TIJDSCHEMA:
19.30 – Open
20.00 – 20.30 One man down
21.00 – 21.30 – Hazer
22.00 – 23.00 – Mondo generator