Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Anker Festival maakt line-up compleet

Anker Festival maakt line-up compleet
Redactie

Vorig jaar vierden de heren van repetitie-walhalla Anker Studio uit Eindhoven hun tienjarig jubileum met het drukbezochte en zeer geslaagde Ankerfest. Wil je nog eens teruglezen wat je gemist hebt: lees dan hier ons verslag. Nog geen dag erna werd al unaniem besloten dat er meteen maar een nieuwe datum geprikt moest worden. Wederom is Sectie C de locatie en 2 september de datum.

In totaal gaan 8 bands los op het binnen- en buitenpodium en alle namen zijn inmiddels bekend. Zo maakt Wolfskop onverwachts voor een eenmalige show z’n comeback en zal Stuurbaard Bakkebaard sinds lange tijd de boel weer eens op z’n kop zetten. Verder noteren we het graag geziene Gramma en Devilöck (Misfits tribute). Het programma wordt compleet gemaakt met Splinter, 69 Charger, Violation of Trust, Alabaster, Whiff & The Wet Socks en Muggles.

Tickets kosten slechts 25 euro en zijn verkrijgbaar via deze link.

(Foto header: Wolfskop live @ Speedfest 2014, Foto door Elke Teurlinckx voor Eindhoven Rockcity)

Naast muziek is er op het festival ook een mooie gelegenheid om een aantal ondernemers van Sectie C te ontdekken, die tijdens Ankerfest in de schijnwerpers staan. De buurman Francisco van Montecycles showt een aantal van zijn prachtige motoren. Marieke van 1310 Tattoo, gevestigd op Sectie C, laat haar tattoo kunsten zien. Swen van OST, eveneens een buurman van Anker Studio, heeft een speciaal Ankerfest menu samengesteld.

Old school, vintage bandshirts kun je kopen bij de kraam van No Guts No Glory, de stichting die zich inzet om bijzondere belevenissen en wensen mogelijk te maken voor mensen met kanker. Weliswaar niet gevestigd op Sectie C, maar dragen wij als Anker Studio een warm hart toe.