Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Eerste namen voor Grindhoven 2024

Eerste namen voor Grindhoven 2024
Redactie

Nieuws uit het kamp van Grindhoven, toch wel het (f/v)unzigste feestje van het jaar! De scherven zijn geruimd na de 10e dik geslaagde editie en de confetti is eindelijk bij elkaar geveegd. Er is een nieuwe datum en de organisatie heeft inmiddels de eerste nieuwe namen bekendgemaakt, waarmee de line-up toch voor een goed gevuld dagje grindcore en aanverwante gitaarherrie gaat zorgen!

Op zaterdag 26 maart wordt de boel in het Dynamo clubhuis weer op stelten gezet. De eerste acts die op de poster zijn gezet, zijn de volgende: Otto Von Schirach, Meat Spreader, Coffin Feeder, Reproach en Bluewaffle Sauerkraut. More 2 follow! Tickets koop je hier.