Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 februari 2024

Scroll to top

Top

Eindhaven! Eindhoven is een rafelrandje rijker

Eindhaven! Eindhoven is een rafelrandje rijker
Redactie

“Rock ontstaat in de rafelige randjes van de stad” kopte Eindhoven Rockcity’s Guido Segers afgelopen februari nog boven artikel over de ontmoeting tussen lokale en landelijke politieke kopstukken en Eindhovense makers. Welnu, voor liefhebbers van “rafelige randjes” is het weekeinde van 2 en 3 september één droomweekeinde. Niet alleen organiseert Ankerfest in navolging van hun succesvolle jubileumeditie (bedoeld als feestje ter ere van het tienjarige bestaan van de Anker Studio’s), wederom een nieuwe editie van Ankerfest op Sectie C (mischien wél het meest rafelige randje dat Eindhoven rijk is), een dag later is bovendien het hagelnieuwe festival Eindhaven op Plan B op het Eindhovense industrieterrein De Hurk, georganiseerd door Harvest Music en SUBBAR. Een écht authentiek industrieterrein, dus zonder de gentrificatie die momenteel hoog tempo bezit neemt van voormalige Philips-bedrijventrein Strijp-S.

De optredende artiesten zijn Yellofox, Barn & Belle, Hobjobos & The Blackwax (met DJ Wing Mok en Mooon’s Timo van Lierop in de gelederen) . Ik zou zeggen waar wacht je nog op, kóóp die tickets en dompel je onderin een “rafelig” weekeinde op 3 september bij Plan B vanaf 14.00!

Eindhoven Rockcity’s Guido had afgelopen december overigens al een interview met Hobojobos,