Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Metal Business Club bezoekt Eindhoven

Metal Business Club bezoekt Eindhoven
Jochem van der Steen

Aangezien Eindhoven simpelweg rock én metal city is, is het niet vreemd dat de Metal Business Club op donderdag 5 oktober bedrijfsbezoek brengt aan de Effenaar inclusief netwerkborrel. Eerder werden regio’s Noord, Oost en West al bezocht. De doelgroep: metalheads, punkrockers en hardcorekids die zakelijk willen netwerken. Vanuit Eindhoven Rockcity hebben we geen enkele officiële verbintenis met deze partij, maar we vinden het een interessant initiatief en houden jullie natuurlijk altijd graag op de hoogte van wat er op rock en metal gebied speelt in deze regio.

De Metal Business Club is een nieuw opgerichte club die zich richt op liefhebbers van heavy muziek (punkrock, hardcore en metal). Zij willen het stigma bestrijden waar liefhebbers van heavy muziek nog steeds mee te maken krijgen in de maatschappij.

Wanneer ze 100 inschrijvingen hebben, lanceren ze officieel met landelijke en regionale meetings, een online ledenplatform en een app. De eerste 100 leden betalen de eerste drie jaar slechts 495 euro per jaar in plaats van de gebruikelijke 795 euro. Met nu 75 leden op de teller komt dat snel dichterbij.

Over het event

Het idee is lekker ongedwongen te netwerken in je zwarte t-shirtje, of als je liever in pak komt dat gewoon natuurlijk. Als je er bij wil zijn kun je onderaan de pagina een link vinden naar het formuliertje. Ik kan alvast verklappen dat we er vanuit Eindhoven Rockcity ook bij zullen zijn om een biertje te drinken, met jullie te kletsen en verslag te doen van deze dag. Hier volgen even de details door de Metal Business Club:

Donderdag 5 oktober vanaf 19.00 uur.
19.00-19.30 – Ontvangst
19.30-19.40 – Opening en uitleg over de avond
19.40-20.00 – Presentatie over de MBC
20.00-20.45 – Georganiseerd netwerken
20.45-21.15 – Een kijkje achter de schermen van de Effenaar
21.15-22.30 – Netwerkborrel

De eigen bijdrage is € 29,50 exclusief btw, die je direct af kunt rekenen bij je inschrijving, de factuur volgt later per mail. Zo kan iedereen die geïnteresseerd is op een laagdrempelige manier kennismaken met onze club. Dit is het vierde event van de vijf kennismakingsavonden die we gaan organiseren dit jaar.

Meer informatie