Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Revolution Calling Festival heeft de line-up compleet

Revolution Calling Festival heeft de line-up compleet
Redactie

Goed nieuws van het punk en hardcore front: met de laatste aankondiging voor Revolution Calling 2023 is de line-up rond en staan er maar liefst 29 bands op de post. De 3e editie van het  indoor festival staat gepland op 25 november 2023 in het Klokgebouw.

Nieuw op de poster: Terror, Arkangel, Mindwar, Combust, Regulate, The Young Ones, Age of Apocalypse, Berthold City, Pressure Act, Last Wishes, Despite en Instructor. Eerder waren reeds bekend: Slapshot, The Chisel, Death Before Dishonor, Grade 2, Risk It, Enemy Ground, Azijnpisser, No Way, Cock Sparrer, Side by Side, 7 Seconds, Kill Your Idols, Death Threat, No Turning Back, Wisdom in Chains, Bishops Green en Gel. Hiermee is de line-up compleet.

Tickets vind je hier. Eindhoven Rockcity verslag 2022 hier.