Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe editie van Headbangers Parade in Klokgebouw Eindhoven

Nieuwe editie van Headbangers Parade in Klokgebouw Eindhoven
Redactie

Vorig jaar werd Headbangers Parade voor het eerst gehouden in Den Bosch met Architects als headliner. Oorspronkelijk stond deze editie gepland voor het Klokgebouw, maar moest uiteindelijk door de verzette tour van Architects uitwijken naar de MainStage in Den Bosch.

Voor de nieuwe tweede editie op 9 maart 2024 gaat het Klokgebouw nu dan wel de plaats van handeling worden. Hiervoor zijn ook de eerste twee namen bekendgemaakt: de Djent koningen van Meshuggah en de (power)metal van Avatar staan op het affiche. Binnenkort worden meer namen aan de line-up toegevoegd. Kaarten gaan vanaf aanstaande vrijdag in de voorverkoop.