Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

WINNEN: 2×2 Tickets voor King Buffalo in de Effenaar

WINNEN: 2×2 Tickets voor King Buffalo in de Effenaar
Redactie

Op 26 oktober 2023 staat King Buffalo met support van Slomosa in de Effenaar. Een vette package, waar wij dan weer twee keer twee tickets voor mogen weggeven. Die kan je winnen en jij weet vast al hoe. Ga naar onze Facebook pagina, like de post en geef even een gil in de comments wie met jou mee mag!

Onder alle inzendingen verloten we dus 2 x 2 tickets. Dat doen we op 18 oktober 2023. Dat dus!

Linkje naar onze FB pagina.

De Effenaar over King Buffalo:

King Buffalo brengt je een meeslepend geluid dat ergens zweeft tussen blues getinte stonerrock en een psychedelische, door krautrock aangedreven tsunami. Het powertrio is afkomstig uit New York, maar door het vele touren bepaald geen onbekende in de Europese scene.

Met het laatste wapenfeit ‘Regenarator’ (2022) sluiten ze hun pandemie-trilogie definitief af. En hoe. Regenerator is het toppunt van waar heavy psych toe in staat is en het meest hoopvolle werk uit hun drieluik. Met elegante en dromerige soundscapes, kolkende stonergitaren en donderende riffs die je meenemen in een bedwelmende roes of eeuwigdurende hypnotiserende groove.

King Buffalo staat in de Effenaar op 26 oktober 2023. Wil je er zeker bij zijn? Er zijn nog tickets.