Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Holding Absence in Dynamo op 3 november

Win tickets voor Holding Absence in Dynamo op 3 november
Guido Segers

Jammer is dat, als je een band wil zien en het is gewoon kei uitverkocht. Holding Absence komt naar Dynamo, maar de tickets zijn al lang weg. Nou, gelukkig zijn wij er nog. Wij mogen namelijk 2 x 2 tickets weggeven voor deze uitverkochte show op 3 november 2023!

Wat je daarvoor moet doen?

Onder de Facebook post, die je natuurlijk ook moet liken, tag jij degene die met jou mee mag. En wij zeggen op vrijdag wie de winnaars zijn van deze tickets.

Over deze show

Eindelijk is het dan toch zover: op vrijdag 3 november komt Holding Absence namelijk naar Dynamo! Na het verplaatsen en uiteindelijk annuleren van de eerder geplande shows i.v.m de pandemie, mogen we de band dit jaar gelukkig alsnog verwelkomen in Eindhoven. Dit wordt een show om niet te vergeten!

HOLDING ABSENCE

De rock band uit Wales stond eerder op ons podium als support van Underoath in 2019 en tourde daarnaast ook met bands als As It Is, Sleeping With Sirens, Electric Callboy, Silverstein en The Amity Affliction. De band schoot uit de startblokken met hun eerste album “Holding Absence” dat uitkwam in 2019 via Sharptone Records. Deze werd door zowel fans als critici met veel lof ontvangen. Na de komst van het album volgde een periode met non-stop tours voor de band, maar toch werd ergens een gaatje gevonden om een nieuw album op te nemen. 2021 bracht namelijk de komst van “The Greatest Mistake of My Life” wat door Loudwire en Kerrang benoemd werd tot een van de beste albums van dat jaar. Ondertussen is het derde album ookal onderweg; The Noble Art of Self Destruction” komt namelijk op 25 august uit. Je kunt dus een mooie mix van zowel nieuw als ouder materiaal verwachten tijdens de show. Dat wil je toch niet missen?

THORNHILL

De Australische band Thornhill komt met het in 2022 uitgebrachte album ‘Heroine’ onder de arm richting Eindhoven. De in 2015 opgerichte band bestaat maakt alternative metal of progressieve metalcore dat je vaker doet denken aan Deftones.
Nog niet bekend met de band, luister dan zeker het nummer ‘Arkangel’. Voor fans van Northlane, Silent Planet, Polaris en Void of Vision.

FLOYA

Duitse duo FLOYA zit gevangen tussen de stompende beats en luchtige synths uit de EDM wereld en het gevoel van moderne rock bands. Een gedeelde liefde voor muzikale helden als Peter Gabriel, U2 en Sting en de visie om pop rock geluiden met de aesthetics van EDM en wereld muziek te combineren bracht duo bestaande uit Marv Wilder en Phil Bayeer samen. De unieke combinatie van muziek trok dan ook de aandacht van zowel Kerrang! Radio als Belgisch radio station Radio Contact!

Info

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 30 mei om 11.00 uur voor € 20,00 in de voorverkoop. Indien er nog tickets aan de deur beschikbaar zijn kosten deze € 21,00. Je kan ticketswap proberen?