Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Hippie Death Cult show in Popei

Win tickets voor Hippie Death Cult show in Popei
Redactie

Vrijdag 10 november komt Hippie Death Cult naar Popei en samen met Into the Void en Loudnoise geven we 2×2 kaartjes weg! Dit power trio uit Denver USA komt Rock ’n Roll vol met heavy riffs en een vleugje psychedelic neerzetten in Eindhoven, een show die je zeker niet wil missen. Als support krijg je er ook nog eens The Velvets¬†erbij.

Wil je kans maken op deze tickets? Like dan dit bericht op onze Facebook pagina en tag onderin de comments met wie jij naar deze show zou willen. Beide winnaars zullen op dinsdag 7 november een berichtje ontvangen.

Zelf tickets kopen kan hier | Facebook event vind je hier.