Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Revolution Calling bijna uitverkocht en timetable bekend

Revolution Calling bijna uitverkocht en timetable bekend
Reno van der Looij

Revolution Calling 2023 heeft de line-up al een tijdje rond en er staan maar liefst 29 bands op de post. De 3e editie van het  indoor festival staat gepland op 25 november 2023 in het Klokgebouw. De tickets vliegen de deur uit en het festival verwacht dat bijna het bordje uitverkocht op de deur kan. De timetable die je hieronder kunt vinden is zojuist bekendgemaakt. Wil je erbij zijn, wacht dan vooral niet te lang met een kaartje kopen.

Opp de poster vinden we onder meer: Terror, Arkangel, Mindwar, Combust, Regulate, The Young Ones, Age of Apocalypse, Berthold City, Pressure Act, Last Wishes, Despite, Slapshot, The Chisel, Death Before Dishonor, Grade 2, Risk It, Enemy Ground, Azijnpisser, No Way, Cock Sparrer, Side by Side, 7 Seconds, Kill Your Idols, Death Threat, No Turning Back, Wisdom in Chains, Bishops Green en Gel.

Tickets vind je hier. Eindhoven Rockcity verslag 2022 hier.