Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

10CC in het Muziekgebouw Eindhoven in 10 foto’s

10CC in het Muziekgebouw Eindhoven in 10 foto’s
Redactie

“ I’m not in love. So don’t forget it. It’s just a silly phase I’m going through. And just because I
call you up. Don’t get me wrong. Don’t think you’ve got it made. I’m not in love. No, no.
It’s because”.

Tekst & Foto’s: Theo Visser

Ik was 15 toen dit liedje uit kwam. Radio Veronica, ik dacht toen nog vanuit zee, slingerde zij
deze hit de ether in. En nu staan ze vanavond in het Muziekcentrum Eindhoven op een regenachtige herfstmiddag in november. Als je dat geen nostalgie noemt, dan weet ik het niet meer. Ik was niet de enige, de zaal zat vol met ‘oudjes’. Oef dacht ik. Ben ik ook al zo oud? Maar gelukkig herpak ik mezelf. De heren van 10CC doen dat ook, de samenzang is nog even fris als destijds. Maar het zijn vooral de oude nummers, die nog steeds de drijvers zijn voor de succesvolle tours die de band 10CC maakt. Nummers zoals ‘I’m not in love’, ‘Wallstreet shuffle’ en ‘Dreadlock holiday’. En dan is het tijd, buiten is het gelukkig weer droog. Met een stevig tegenwindje fiets ik weer naar Gestel.