Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Laatste 2 NL shows van NOFX op Ketelhuisplein in Eindhoven aangekondigd

Laatste 2 NL shows van NOFX op Ketelhuisplein in Eindhoven aangekondigd
Reno van der Looij

In 1983 werd de punkrock formatie NOFX opgericht en sindsdien is de band onder leiding van zanger/bassist Fat Mike niet weg te denken uit de punk scene. Of toch wel? Want de mannen gaan er mee stoppen! Maar niet zonder de allerlaatste Nederlandse show in Eindhoven te gaan spelen. Mede mogelijk gemaakt door Jera on Air en Hossa komen de mannen zelfs 2 dagen op rij naar Strijp-S.

Tijdens deze allerlaatst leg van de “40 years , 40 cities , 40 songs”  tour NOFX is het Ketelhuisplein op 18 en 19 Mei plaats van handeling. NOFX gaat iedere avond zo’n 40 songs spelen van de verschillende albums, maar ook wat rariteiten. Beide steilsten zullen uniek zijn. Verwacht ook nog wat nader aan te kondigen “special guests”. De voorverkoop voor deze shows begint aanstaande woensdag.

Facebook event hier. Website hier. Tickets vanaf woensdag 15-11 hier.