Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

The Bruceband blijkt waardige Springsteen tribute in de Effenaar

The Bruceband blijkt waardige Springsteen tribute in de Effenaar
Bram van Dal
  • On 15 november 2023
  • https://www.bvdbvphotography.com/

The boss is nog springlevend, ofwel Bruce Springsteen, is meer levendig dan ooit tevoren. Stel je de adembenemende grote zaal van de Effenaar voor, gevuld met een aanzienlijk aantal gepassioneerde Bruce Springsteen-fans die elk nummer moeiteloos kunnen mee zingen en ze de mannen van The Bruceband op het podium en je hebt een groot feest.

Hoewel de meerderheid van het publiek al tekenen van vergrijzing vertoont, is er hier en daar nog een glimp van jeugd te bespeuren die vol energie en enthousiasme de nummers van Bruce meezingen. Zo op een zondag middag, zijn er vervelendere dingen te bedenken, om een zondag mee te vullen, maar The Bruceband, zorgt ervoor dat je weekend op een muzikale manier wordt afgesloten.

Onze fotograaf Bram van Dal was erbij om dit op de gevoelige plaat vast te leggen.