Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe namen voor Headbangers Parade’s second stage

Nieuwe namen voor Headbangers Parade’s second stage
Redactie

Vorig jaar werd Headbangers Parade voor het eerst gehouden in Den Bosch met Architects als headliner. Oorspronkelijk stond deze editie gepland voor het Klokgebouw, maar moest uiteindelijk door de verzette tour van Architects uitwijken naar de MainStage in Den Bosch. Voor de nieuwe tweede editie op 9 maart 2024 gaat het Klokgebouw nu dan wel de plaats van handeling worden.

De organisatie heeft zojuist een rijtje bands bekendgemaakt voor ‘the second’ stage, wat meteen bevestigd dat er 2 podia (!) in het Klokgebouw neergezet gaan worden. De 4 nieuwe namen zijn de volgende: Born of Osiris, Attila, Aviana en Crown Magnetar. Eerder konden we de de Djent koningen van Meshuggah, The Halo Effect en de (power)metal van Avatar al noteren. Binnenkort worden meer namen aan de line-up toegevoegd. Kaarten zijn inmiddels in de voorverkoop.