Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Eerste lading namen en de laatste tickets voor Paaspop 2024

Eerste lading namen en de laatste tickets voor Paaspop 2024
Redactie

Dat Paaspop dit jaar opnieuw een perfecte droomeditie beleefde bleek wel uit de ticketverkoop voor de editie van 2024: twee dagen na afloop van Europa’s mooiste festival (op dinsdag 11 april 2023) vlogen alle 30.000 Super Early Birds én Early Birds in slechts 39 minuten de kooi uit.

Dat betekent dat aanstaande zaterdag 25 november om 11.00 uur de allerlaatste tickets in de verkoop gaan. Paaspop wordt volgend jaar van vrijdag 29 maart tot en met zondag 31 maart 2024 op festivalterrein De Molenheide in Schijndel gevierd.

Naast deze ticket alert, heeft Paaspop ook meteen de eerste flinke lading aan nieuwe namen gepresenteerd. Voor het harde gitaarwerk kijken wij vooral uit naar August Burns Red en Green LungAnouk sluit de vrijdag af in de Apollo; op zaterdag is die eer aan Editors en op zondag zal de beste dj ter wereld Tiësto de lichtjes van het Brabantse Las Vegas uitdoen. De komende maanden worden de overige acts bekendgemaakt.

Paaspop VRIJDAG

Acda en de Munnik • Anouk • August Burns Red • Die Antwoord • DIØN • Idaly • Jannes • Jonna Fraser • Julia Sabaté • La Fuente • OGUZ • Pissed Jeans • Radical Redemption • Reanny

Paaspop ZATERDAG

Editors • Froukje • Tom Grennan • Zoë Tauran • $hirak • Albino Sports • Bilal Wahib & Los Tigres • Elmer • Goldkimono • Malugi • Marlon Hoffstadt • Natte Visstick vs Dikke Baap • Nusantara Beat • Only The Poets • Personal Trainer • René van Meurs • Ruud Smulders • Veul Gère • Zoë Livay.

Paaspop ZONDAG

De Jeugd van Tegenwoordig • Douwe Bob • Suzan & Freek • Tiësto • 999999999 • Charlie Sparks • Cho • Green Lung • I Hate Models • Jan Smit • Marco Schuitmaker • Numidia • Partiboi69 • SFB • Wesly Bronkhorst.