Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Headbangers Parade zet wederom nieuwe namen op de poster

Headbangers Parade zet wederom nieuwe namen op de poster
Redactie

Vorig jaar werd Headbangers Parade voor het eerst gehouden in Den Bosch met Architects als headliner. Ze brachten een eigentijds programma, ruimte voor nieuwe geluiden. De tweede editie zal in het Klokgebouw in Eindhoven gaan plaatsvinden op 9 maart 2024.

De organisatie heeft zojuist wederom 2 namen aan het affiche toegevoegd. Textures en Mantar komen naar Eindhoven. Eerder konden we al Meshuggah, The Halo Effect, Avatar, Born of Osiris, Attila, Aviana en Crown Magnetar noteren. Binnenkort worden meer namen aan de line-up toegevoegd. Kaarten zijn inmiddels in de voorverkoop.