Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Vijf nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Welcome to Hell

Vijf nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Welcome to Hell
Redactie

Trek je battlevest maar alvast uit de kast en poets die kogelriemen want hier zijn 5 nieuwe namen voor Welcome To Hell! De line-up wordt versterkt door de legendarische Belgen van Cyclone, de dungeons en dragons thrash van High Command, Crossover gekte van Insanity Alert, het duistere geweld van Bewitcher en zwartgeblakerde thrashmetal van Devastator.

Deze namen voegen zich bij de reeds bevestigde acts Midnight, Crisix, Gama Bomb, Kryptos en Angelus Apatrida. Op zaterdag 13 april 2024 verwelkomen ze je met open armen in het vagevuur van Welcome to Hell! Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Over de nieuwe Welcome to Hell namen

CYCLONE: Cyclone is een Belgische thrashmetal-band die in 1981 is opgericht in Vilvoorde. Geïnspireerd door bands als Angel Witch, Satan en Diamond Head uit de legendarische NWOBHM scene overvielen ze de scene met een sound vergelijkbaar met Overkill, Metallica en Exodus. “Brutal Destruction” uit 1986 wordt nog steeds gezien als een classic. In mei 1993 viel de band uiteen maar in 2018 pakten ze hun instrumenten op en met een nieuwe, frisse line-up veroveren ze het publiek wederom met hun 80’s thrashmetal!

HIGH COMMAND:  Met vlijmscherpe metallic riffs, pure punk-adrenaline en een origineel Sword and Sorcery-thema levert High Command een show af om je zwaard bij af te likken. Hun meest recente release Eclipse Of The Dual Moons geeft je al een stevig voorproefje van wat je kan verwachten; heavy as fuck thrash! Zelf noemen ze het New Wave Of Worcester Heavy Metal. Tja, cool maar heerlijk headbangende thrash dekt ook de lading.

INSANITY ALERT: Insanity Alert is een thrash metal/crossover band uit Innsbruck, Oostenrijk – beïnvloed door onder meer S.O.D., Suicidal Tendencies, D.R.I., Nuclear Assault en Municipal Waste. De band staat Sind 2011 altijd klaar om een feestje te geven en de mosh te brengen. Wij ontvangen die maar al te graag dus ren naar de pit en mosh voor je leven tijdens Insanity Alert!

BEWITCHER: Afkomstig uit Portland, Oregon, sloten de heavy metal bastards Bewitcher jaren geleden een pact met de duivel en sindsdien bewandelen ze het donkere pad. De band is opgericht in 2013 en heeft sindsdien drie volledige studio albums uitgebracht waarop hits als Satanic Magic Attack en Speed Til You Bleed te horen zijn. Metal is de muziek van de duivel, dat weet iedereen en via hun recentste plaat Cursed Be Thy Kingdom nodigt Bewitcher je uit om met hen mee te gaan op het donkere pad, te drinken uit de kelk (een pul mag ook) van rock ‘n’ roll en vervolgens je ziel ritueel aan de Dark Lord zelf te verkopen.

 

DEVASTATOR: Devastator is de toekomst van de Britse zwartgeblakerde thrash metal! Chaos op volle snelheid zoals de “goden” van oude Sodom, Kreator, Condor en Midnight, uuuaaarghhh! Met Baptised in Blasphemy hebben ze een ijzersterke debuutplaat in handen en daarop is duidelijk te horen dat ze voor een ding komen; om te vernietigen!