Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Helldorado maakt eerste 5 namen voor 2024 editie bekend

Helldorado maakt eerste 5 namen voor 2024 editie bekend
Redactie

Terwijl de ruim 5000 bezoekers nog aan het nagenieten (en bijkomen) zijn van de uiterst succesvolle 4e editie van ’s lands coolste indoor rockfestival Helldorado – vorige maand in het Eindhovense Klokgebouw schakelde de organisatie alweer naar de 6,66e versnelling om de eerste vijf namen vast te leggen voor de lustrum-editie op zaterdag 16 november 2024 in het Klokgebouw Eindhoven.

En met succes: Uncle Acid And The Deadbeats (UK), John Coffey (NL), The Koffin Kats (US), The Baboon Show (SWE) en Tankzilla (NL) hebben hun contract met bloed ondertekend en zullen volgend jaar november op dit festum diaboli hell komen raisen. Meer namen voor deze roemruchte internationale dark & heavy hoogmis volgen spoedig. Kaarten zijn via deze link beschikbaar.