Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Ronnie James Dio Memorial Concert in Effenaar

Win kaarten voor Ronnie James Dio Memorial Concert in Effenaar
Redactie

De crème de la crème van de Nederlandse hardrock en metal slaat de handen ineen om Ronnie James Dio (1942-2010) een passend eerbetoon te geven. Tijdens Ronnie James Dio Memorial Concert worden alle fases van de carrière van de kleine man met de grootse stem belicht. Reken daarom op veel klassiekers van Rainbow, Black Sabbath en de band Dio.

Voor deze show op zondag 7 januari geven we 2×2 kaartjes weg! Wil je kans maken op deze tickets? Like dan dit bericht op onze Facebook pagina en tag onderin de comments met wie jij naar deze show zou willen. Beide winnaars zullen op 30 december een berichtje ontvangen.

Zelf tickets kopen kan hier

De sterbezetting tijdens deze bijzondere avond bestaat uit de vocalisten John Jaycee Cuijpers (Arjen Lucassen’s Ayreon & Supersonic Revolution / Praying Mantis) en Lisette van den Berg (Scarlet Stories / Ayreon), gitarist Ruud Jolie en toetsenist Martijn Spierenburg (beiden van Within Temptation), Menno Gootjes (Focus / Black Nazareth), bassist Johan van Stratum (Blind Guardian / VUUR / The Gentle Storm / Stream of Passion) en drummer Stef Broks (Textures).