Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Jera On Air kondigt vierde festivaldag aan met onder meer The Prodigy

Jera On Air kondigt vierde festivaldag aan met onder meer The Prodigy
Redactie

Jera On Air viert dit jaar het 30 jarig bestaan en wie jarig is pakt uit. En flink uitpakken, dat hebben ze bij Jera On Air uitstekend begrepen. Met het verjaardagsfeest van het festival komt er daarom een vierde festivaldag! Niet enkel donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni is het feest, maar dit jaar wordt daar zondag 30 juni aan vastgeplakt.

Niemand minder dan The Prodigy, eerder al headliner op festivals als Pinkpop en Lowlands, zal het festival op zondag afsluiten. Met daarnaast ook nog bands als Enter Shikari en Me First and the Gimme Gimmes belooft de vierde festivaldag er eentje te worden om de vingers bij af te likken. Eerder werd al bekend dat bezoekers zich tijdens de eerste drie festivaldagen onder meer mogen verheugen op Architects, Dropkick Murphys, Electric Callboy, Simple Plan, Body Count, Bad Religion, Sum 41 en Frank Carter & The Rattlesnakes.

Vanaf vandaag zijn kaarten voor de extra festivaldag van Jera On Air te koop via deze link. Bezoekers die al in het bezit zijn van een combi-ticket kunnen deze upgraden naar een kaartje inclusief toegang voor de vierde dag.  Het bonus nachtje op de festivalcamping is kosteloos. Ook losse dagkaarten voor zondag 30 juni zijn te koop via de website. Naast The Prodigy, Enter Shikari en Me First and the Gimme Gimmes zien we in ieder geval ook Boston Manor, The Acacia Strain, Make Them Suffer, Ho99o9, As Everything Unfolds, Slapshot, Dropout Kings en Neufx terug op zondag 30 juni.

Jera On Air Line-up, in alfabetische volgorde:

Alpha Wolf – Annisokay – Another Now – Architects – As Everything Unfolds – Authority Zero – Bad Religion – Bane – Better Lovers – Biohazard – Bleed From Within – Bob Vylan – Body Count ft Ice-T – Boston Manor – Brutus – Bury Tomorrow – Comeback Kid – Conservative Military Image – Counterparts – Dropkick Murphys – Dropout Kings – Dying Wish – Electric Callboy – End It – Enter Shikari – Erra – Fit For A King – For I Am King – Frank Carter & The Rattlesnakes – Gel – Get The Shot – Grade 2 – Guilt Trip – HANABIE. – Hang Youth – Harms Way – Heriot – Ho99o9 -Holding Absence – Hot Mulligan – Ice Nine Kills – Imminence – Incendiary – Jaya The Cat – King Prawn – Knosis – Madball – Make Them Suffer – Makewar – Me First and the Gimme Gimmes – Mindforce – Mindwar – Movements – Neck Deep – NEUFX – Of Mice & Men – Ploegendienst – Scowl – Shadow of Intent – Show Me The Body – Silverstein – Snuff – Slapshot – Spanish Love Songs – Suicidal Tendencies – Sum 41 – The Acacia Strain – The Black Dahlia Murder – The Prodigy – The Rumjacks – Thrown – Thursday – Thy Art is Murder – While She Sleeps