Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Saxon, Amaranthe, Skindred en meer nieuwe namen voor Dynamo Metalfest

Saxon, Amaranthe, Skindred en meer nieuwe namen voor Dynamo Metalfest
Redactie

Afgelopen augustus hebben we weer dik genoten van Dynamo Metalfest. Je kunt onze bevindingen van het festival hier nog eens teruglezen. De organisatie is uiteraard alweer druk bezig met de aankomende editie en daar hebben we nieuws over te melden.

De Dynamo Metalfest line-up wordt namelijk flink aangedikt met 7 nieuwe namen. Aan de line-up voegen we Saxon, Amaranthe, Skindred, Flotsam & Jetsam, Eternal Champion, Dynazty en Blackbriar toe. Met deze nieuwe namen, een vette mix van old-school en modern, komt Dynamo Metalfest weer een stap dichterbij de volledige line-up en ook een stap dichterbij DMF 2024.

Uiteraard is de Kunstijsbaan in Eindhoven weer de plaats van handeling op 16, 17 en 18 augustus volgend jaar. En daar verheugen we ons nu al op, want eerder werden onder meer ook Dimmu Borgir, Soen, Whitechapel, Clutch, Green Lung en Bay Area Interthrashional bekendgemaakt.

Tickets vind je hier. Facebook event vind je hier

De line-up van Dynamo Metalfest tot nu toe :