Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

SØWT lanceert nieuwe EP met korte clubtour door Nederland

SØWT lanceert nieuwe EP met korte clubtour door Nederland
Reno van der Looij

SØWT lanceert vandaag een gloedjenieuwe EP met de titel “Things That Rhyme With Pain” op Bagdaddy Records. Deze EP wordt begeleid met een video van de gehele EP, gemaakt door Eindhovenaar Jonas Sars. Onderstaand kun je de complete beelden bekijken.

De Eindhovenaren van SØWT maken in navolging van deze release een rondje langs een aantal geselecteerde podia door Nederland. De NL clubtour, samen met To Adelaide (Tilburg) en Texoprint (Utrecht) Brengt ze naar Tilburg, Haarlem, Leiden, Lelystad, Eindhoven en Hilversum.

We kunnen je de live-shows van harte aanbevelen. Lees hier nog maar eens wat wij van de Stroomhuis show vorig jaar vonden. Alle datums vind je hier.

Foto header: SØWT live at Stroomhuis door Emily Parry voor Eindhoven Rockcity.