Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Come as You Are maakt eerste reeks namen bekend

Come as You Are maakt eerste reeks namen bekend
Redactie

Afgelopen oktober hebben we ons wederom prima vermaakt op de vijfde editie van Come As You Are in de Effenaar. Het doet ons dan ook deugd dat het festival terugkeert voor een nieuwe editie dit jaar. Op zaterdag 5 oktober om precies te zijn. De eerste namen zijn ook direct bekendgemaakt.

Come as you Are serveert je ook dit jaar weer een greep uit de beste gitaarmuziek van de ’90s tot nu. Tijdens het jaarlijkse festival zie je 12 rock en grunge acts – zowel levende legendes als frisse nieuwkomers – verspreid over alle zalen van Effenaar. Als eerste zijn Buffalo Tom, Personal Trainer, Mudhoney, Alien Chicks en Wodan Boys bekendgemaakt. De laatste zeven acts zullen zo spoedig mogelijk volgen

Facebook event vind je hier. Tickets koop je hier.