Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Eurosjopper festival is op zoek naar bands voor 2024 editie

Eurosjopper festival is op zoek naar bands voor 2024 editie
Redactie

Ieder jaar is Eurosjopper een vaste naam op de festival kalender met fantastische bands en een geweldige sfeer. Voor degenen die er nog niet bekend mee zijn: Eurosjopper is een soort guerilla muziekfestival. Een beperkt aantal podia, maar wel veel bands van hoge kwaliteit, en je bier zit ook nog eens bij de prijs inbegrepen.

Kaarten worden niet of nauwelijks via de geijkte kanalen verstrekt, maar rechtstreeks via de bands. Kosten: 35 Euro inclusief drank! Je krijgt 29 bands verdeeld over 2 podia en DJ’s voorgeschoteld. Een uniek concept wat ervoor zorgt dat er altijd een unieke sfeer hangt op dit mooie festival. Daardoor komen er vrijwel uitsluitend mensen binnen die allemaal hetzelfde doel hebben: een dijk van een dag beleven.

Komend jaar vindt het festival op zaterdag 15 juni 2024 plaats en de organisatie zoekt bands die komen spelen. En om te zorgen dat de podia vol komen te staan met de neusjes van de zalm, is dan ook voor dit jaar de inschrijving voor bands geopend. Denk jij dat jouw band zich kan meten met de lokale helden? Dit is je kans om erachter te komen!

Inschrijven hier | Website hier |