Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Welcome to Hell maakt de festival line-up compleet

Welcome to Hell maakt de festival line-up compleet
Reno van der Looij

Trek je battlevest maar alvast uit de kast en poets die kogelriemen want hier zijn de laatste 2 nieuwe namen voor Welcome To Hell! Thrashers Angelus Apatrida en Battlecreek zullen 13 april het de Effenaar betreden. Daarmee is het affiche compleet.

De line-up wordt versterkt door de legendarische Belgen van Cyclone, de dungeons en dragons thrash van High Command, Crossover gekte van Insanity Alert, het duistere geweld van Bewitcher en zwartgeblakerde thrashmetal van Devastator. Ook Midnight, Crisix, Gama Bomb, Kryptos en Angelus Apatrida zijn van de partij. Op zaterdag 13 april 2024 verwelkomen ze je met open armen in het vagevuur van Welcome to Hell! Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.