Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Into The Void festival @ Effenaar

Win tickets voor Into The Void festival @ Effenaar
Redactie

Onder de noemer Club Void startte in 2022 een serie wekelijkse concerten in de kleine zaal van de Effenaar waarin stoner, sludge en doom centraal staan. In januari is het voor de tweede keer tijd om de moeder van deze avonden in Eindhoven te laten landen.

Op zaterdag 24 februari vindt het Into The Void festival plaats in beide zalen van de Effenaar. De line-up liegt er niet om, met gerenommeerde namen zoals headliner Graveyard en de Zweedse fuzz koningen Truckfighters (Foto header © Jos Berbee). Tevens vinden we onder meer Mars Red Sky, Skraeckoedlan, Black Rainbows, Acid Mammoth, Rrrags, Onhou, Endonomos en Ter Ziele op het affiche.

Win gratis Into the Void tickets!

De kaartverkoop loopt lekker, dus wacht niet te lang met een kaartje kopen. Of win bij ons je gratis tickets. We geven namelijk in samenwerking met Into the Void en organisator Loud Noise twee setje van 2 kaarten weg! Mee doen is heel simpel. Ga naar dit Facebook bericht en tag diegene die je mee wilt nemen in de comments en like het bericht even. Dan doe je automatisch mee. Winnaars op 9 februari. GO!