Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Hellmond Open Air line-up compleet met Living Colour en Destruction

Hellmond Open Air line-up compleet met Living Colour en Destruction
Redactie

In december werd het nieuwe festival Hellmond Open Air aangekondigd. Met onder meer Life of Agony en Pro-Pain werden de eerste namen op de poster gezet. Het nieuwe festival in Helmond komt uit voort uit een samenwerking tussen Loud Noise en de Cacaofabriek .

De organisatie heeft er 4 nieuwe namen bijgezet en er is er ook eentje afgevallen. Nieuw zijn het New-Yorkse kwartet Living Colour dat funk, metal, rock en hiphop combineert tot een geheel eigen geluid, bekend van hits als “Love Rears Its Ugly Head”, “Glamour Boys” en “Cult of Personality”. Het Duitse Destruction dat Metal Church vervangt met een echte Old-School Thrash set, een ode aan de man met de grote stem door de top van de Nederlandse hardrock en metal: The Dio Memorial Concert en de Brabantse mannen van Fatburger die met een set van hard rock en metal classics de line-up van Hellmond Open Air versterken!

Naast bovengenoemde bands, staat ook Dog Eat Dog, Pro-Pain en Vengeance op de poster en hiermee is de line-up compleet. Tickets vind je hier.

Header foto: Living Colour @ Bospop 2019 door Emily parry voor Eindhoven Rockcity