Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Headbangers Parade en Jera On Air slaan handen ineen

Headbangers Parade en Jera On Air slaan handen ineen
Redactie

Vorig jaar werd Headbangers Parade voor het eerst gehouden in Den Bosch met Architects als headliner. Ze brachten een eigentijds programma, ruimte voor nieuwe geluiden. De tweede editie zal in het Klokgebouw in Eindhoven gaan plaatsvinden op 9 maart 2024.

De organisatie van Headbangers Parade heeft zojuist bekendgemaakt dat er een samenwerking met Jera on Air is opgezet en heeft tevens een “Jera on Air Stage” aangekondigd. De line-up voor het Jera On Air podium is als volgt: Attila, Born Of Osiris, Aviana, Crown Magnetar, en nieuw op de post, Eindhoven’s eigen metalcore band, Another Now.

Eerder konden we ook al Meshuggah, The Halo Effect, Textures, Mantar en Avatar voor Headbangers Parade noteren. Kaarten zijn inmiddels in de voorverkoop.