Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Metal Meeting maakt nieuwe reeks namen bekend

Eindhoven Metal Meeting maakt nieuwe reeks namen bekend
Redactie

In de afgelopen periode heeft Eindhoven Metal Meeting via de social media kanalen regelmatig nieuwe bands toegevoegd aan de line-up. Inmiddels kunnen we sinds de eerste aankondiging heel wat nieuwe acts aan het affiche toevoegen. Hiermee begint de poster voor het event op 13 en 14 december in de Effenaar goed gevuld te raken.

Zo zijn recentelijk Empyrium, Carpathian Forest, Soulburn, Agent Steel, Fractured Insanity, Violentor, Chapel of Disease, Alfahannem, Akhlys, en de eerste headliner Dark Funeral toegevoegd aan de line-up Eerder waren reeds Anaal Nathrakh, Impaled Nazarene, Schammasch, Savage Grace en Thy Antichrist aangekondigd.

Eindhoven Metal Meeting tickets vind je hier. Ons verslag van de overige editie nog eens lezen kan hier.