Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Drie nieuwe namen maken line-up Dynamo Metalfest compleet

Drie nieuwe namen maken line-up Dynamo Metalfest compleet
Reno van der Looij

Afgelopen augustus hebben we weer dik genoten van Dynamo Metalfest. Je kunt onze bevindingen van het festival hier nog eens teruglezen. De organisatie is inmiddels klaar met het programma nu de laatste 3 nieuwe namen op de poster zijn verschenen: Igorrr, Decapitated en Toxic Holocaust.

Uiteraard is de Kunstijsbaan in Eindhoven weer de plaats van handeling op 16 (black friday warm-up), 17 en 18 augustus van dit jaar. En daar verheugen we ons nu al op, want eerder werden onder meer ook Dimmu Borgir, Soen, Whitechapel, Clutch, Green Lung, Saxon, Amaranthe, Skindred, Flotsam & Jetsam, Eternal Champion, Dynazty, Blackbriar en Bay Area Interthrashional bekendgemaakt.

Dynamo Metalfest tickets vind je hier. Facebook event vind je hier

Ook de dagindeling is bekend. Check onderstaande poster!

Over de drie nieuwe Dynamo Metalfest acts

Igorrr heeft voor ieder wat wils, van black- en deathmetal tot triphop en neoklassieke klanken. Het is dan ook niet raar dat meesterbrein Gautier Serre artiesten zoals Meshuggah, Chopin, Cannibal Corpse en Bach als inspiratiebronnen benoemt. Eerdere uitverkochte shows in Nederland stonden als een huis, wij zijn er klaar voor dat Igorrr de Ijsbaan compleet afbreekt!

Decapitated zorgt tijdens de Black Friday warm-up avond voor een vuist in je gezicht met hun technisch death metal kabaal. Deze mannen weten de perfecte mix te maken tussen death metal, grindcore en groovy riffs. Zij hebben zich over de jaren heen bewezen als meesters in het vak.

Toxic Holocaust put zijn inspiratie uit de proto-death metalbands van de jaren 80 zoals Venom, Hellhammer en Discharge. We hebben nu al medelijden met je nekspieren…