Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Revolution Calling zet onder meer Unbroken, CIV en Judge op de poster

Revolution Calling zet onder meer Unbroken, CIV en Judge op de poster
Reno van der Looij

Goed nieuws van het punk en hardcore front met de line-up aankondigingen voor Revolution Calling 2024. De 4e editie van het  indoor festival staat gepland op zaterdag 23 november 2023 in het Klokgebouw. Tickets zijn inmiddels in de verkoop en vind je hier.

We vinden nu op de Revolution Calling poster de volgende namen: Unbroken (30 year anniversary) CIV, The Exploiteer, Judge (exclusieve EU show), No Turning Back, Lion’s Law, All out War (exclusieve EU show), Congress, Komintern Sect, Bulldoze (exclusieve EU show), Undying, Hardsell, All for Nothing, Worst Doubt en Headbussa.

Nog even teruglezen hoe het er vorig jaar aan toe ging? Ons 2023 Revolution Calling verslag lees je hier. Foto header door Gerrit Smalbrugge op Revolution Calling 2023 voor Eindhoven Rockcity.

revolution calling