Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Nirwana Tuinfeest heeft de line-up compleet

Nirwana Tuinfeest heeft de line-up compleet
Redactie

De line-up voor Nirwana Tuinfeest 2024 is compleet. De organisatie heeft Gene Simmons Band, Fleddy Melculy, Ambo, The Vaccines, Selah Sue, Nevenproject en Sons of Dew nieuw op het programma gezet.

Eerder werden al de namen van onder meer Red Fang, Black Box Revelation, Kula Shaker en An Evening With Knives bekendgemaakt. Nirwana Tuinfeest vind in 2024 plaats op 9, 10 en 11 augustus in Lierop. Scoor hier je tickets.

Voor de zondag staan er een heel rijtje tribute bands op het Nirwana Tuinfeest affiche: Just Like Elton (Elton  John), Prodigy XL (Prodigy), @ Sheeran Tribute (Ed Sheeran), Califonicated  (Red Hot Chili Peppers), Woman (Anouk), Limp Business (Limp Bizkit), PPB  Plays Tom Petty (Tom Petty) & Alle Kleuren (K3).