Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Win setje tickets voor Headbangers Parade

Win setje tickets voor Headbangers Parade
Redactie

Aankomend weekend landt Headbangers Parade in het Eindhovense Klokgebouw. Met een gevarieerde en modern metal-line up een heel interessant affiche. De MainStage heeft Meshuggah, The Halo Effect, Textures, Mantar en Avatar op de rol staan en de line-up voor het Jera On Air podium is als volgt: Attila, Born Of Osiris, Aviana, Crown Magnetar, en Another Now.

We geven 2x 2 kaarten weg voor Headbangers Parade

Kaarten zijn inmiddels in de voorverkoop en die loopt lekker, dus wacht niet te lang met een kaartje kopen. Of pak hier je laatste kans voor een setje gratis kaarten!  We geven namelijk in samenwerking met Headbangers Parade twee setje van 2 kaarten weg! Mee doen is heel simpel. Ga naar dit Facebook bericht en tag diegene die je mee wilt nemen in de comments en like het bericht even. Dan doe je automatisch mee. Winnaars a.s. donderdag GO!

Timetable Headbangers Parade