Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Misty Fields dropt 2e lading namen voor 2024 editie

Misty Fields dropt 2e lading namen voor 2024 editie
Redactie

Misty Fields, de alternatieve muzikale hoogmis van het Zuiden, heeft zojuist de twee lading namen bekend gemaakt met onder andere Nation of Language, Pigsx7, NewDad, Thames Girl and Girl, CVC, Palehound, ENOLA en PM Warson.

Het driedaags festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 6 tot en met zondag 8 september nabij natuurgebied ‘De Groote Peel’ in Asten/Heusden, onder de rook van Eindhoven.

Naast bovengenoemde namen zijn eerder ook Crack Cloud, Compact Disk Dummies, Warmduscher, RVG, Library Card, Adult DVD, Alaska Gold Rush, Alien Chicks, Deeper, Getdown Services, Hoorsees, Meule, Mood Bored, Sarah Klang, tapir!, Teddy’s Hit, Texoprint, The 113, The Grogans, Those Foreign Kids, Vals Alarm en Wombo reeds aangekondigd.

Lees ons uitgebreide verslag van Misty Fields 2023 hier nog eens terug.

Het sympathieke ontdek-festival Misty Fields heeft zich de laatste jaren stevig op de kaart gezet in muziek-liefhebbend Nederland. Het festival weet al jaren de fijnste internationale en nationale alternatieve bands zoals Shame, Protomartyr, Gilla Band, The Murlocs, The Murder Capital en en nieuwste ontdekkingen naar Asten/Heusden te halen. En niet onverdienstelijk, want steeds meer muzikale fijnproevers en liefhebbers van sfeervolle festivallocaties weten de weg naar natuurgebied ‘De Groote Peel’ te vinden.

Naast nieuwe muziek presenteert het festival ook beeldende kunst, theater en ander knotsgek vermaak. De sfeervolle, bosrijke festivallocatie en het uitgebreide aanbod aan eten & drinken maken de unieke festivalervaring compleet. Praktische informatie Misty Fields vindt dit jaar plaats op vrijdag 6 tot en met zondag 8 september nabij natuurgebied ‘De Groote Peel’ in Asten/Heusden. Behalve weekendkaarten (€97,50) en aparte campingkaarten (€17,50) verkoopt het festival ook aparte dagkaarten. De ticketverkoop is in volle gang via deze link.