Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Reeks nieuwe bevestigingen voor Helldorado

Reeks nieuwe bevestigingen voor Helldorado
Reno van der Looij

De succesvolle 4e editie van ’s lands coolste indoor rockfestival Helldorado, in het Eindhovense Klokgebouw, schreeuwde natuurlijk om een vervolg. Die lustrum-editie staat inmiddels gepland op zaterdag 16 november 2024. Na de eerste aangekondigde namen, is zojuist de volgende reeks bekendgemaakt.

Nieuw op het affiche zijn Frank Carter & The Rattlesnakes (UK), Graveyard (SWE), Baroness (US), Napalm Death (UK), DOOL (NL), Pallbearer (US) en From The Crypt (NL). Eerder konden we John Coffey (NL), The Koffin Kats (US), The Baboon Show(SWE) en Tankzilla (NL) noteren.

Helaas heeft Uncle Acid And The Deadbeats afgezegd. Meer namen voor deze roemruchte internationale dark & heavy hoogmis volgen spoedig. Kaarten zijn via deze link beschikbaar.