Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Ankerfest maakt eerste namen bekend voor 2024 editie

Ankerfest maakt eerste namen bekend voor 2024 editie
Reno van der Looij

Hier bij Eindhoven Rockcity zijn wij inmiddels grote fans van het sympathieke Ankerfest. Vorig jaar was het dik genieten en stond Ankerfest voor alles wat cool is aan Eindhoven Rockcity. We zijn dan ook verheugd dat de organisatie voor dit jaar weer een toffe line-up bij elkaar heeft gekregen met onder meer Death SellsPendejo! en Money & The Man.

Foto header: Gramma @ Ankerfest 2023

Het vorig jaar stijf uitverkochte Ankerfest vindt komende zomer plaats op zaterdag 24 augustus, op het Sectie-C terrein in Eindhoven. Tijdens de derde editie van dit festival, georganiseerd door de jongens van Anker Studio, spelen er weer acht bands, verdeeld over twee podia.

Dit jaar onder andere Money & The Man, Pendejo!, Mojo & The Kitchen Brother, The Jerry Hormone Ego Trip, Death Sells, Hillbilly Hayride en Make Waves. Zowel binnen als buiten zal het festival muzikaal worden omlijst door diverse DJ’s.

Early bird-tickets kosten slechts vijfentwintig euro en zijn per direct verkrijgbaar via de website.