Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Jera on Air dropt nog maar eens 28 namen

Jera on Air dropt nog maar eens 28 namen
Reno van der Looij

Over een kleine drie maanden is het zover: de jubileumeditie van Jera On Air. Met liefst vier festivaldagen belooft de dertigste editie bij voorbaat een bijzondere te worden. Met in het oog springende headliners als The Prodigy,  Architects, Dropkick Murphys, Electric Callboy en Sum 41 stond het affiche al als een huis, maar met het toevoegen van nog eens 38 bands is vrijwel ieder tijdslot tot de laatste seconde gevuld.

Onder de nieuwe toevoegingen bevinden zich onder andere Lionheart, Tesseract en Atreyu, maar ook Orgel Joke en George Baker maken hun Jera On Air-debuut. Kaarten voor het festival zijn te koop op www.jeraonair.nl. Daar is ook het volledige programma tot nu toe met meer dan honderd bands te vinden.

Foto header: Jera on Air 2023 door Bram Geurts. Shot for Eindhoven Rockcity.

De 38 verse namen in alfabetische volgorde: Andy and the Antichrist, Atreyu, Amenra, Bongloard, Brand Of Sacrifice, Burnout Boys, Campus, City Morgue, Dead Before Dishonor, Dead By April, De Rooie Jager, Deez Nuts, Delinquent Habits, Dune Rats, Escape The Fate, George Baker, Jivebomb, Lionheart, Nephylim, No Way, Orgel Joke, P.O. Box, Pressure Pact, Psychonaut, Ronker, Secondhand Saints, Sha La Lees, Talco, Temptations For The Weak, Tesseract, The Broken Horizon, The Chisel, The Locos, The Young Ones, Tusky, Wargasm, Wortelstemp en Zulu.

Met het toevoegen van bijna veertig nieuwe namen is het programma van Jera On Air 2024 nagenoeg compleet. Als vanouds is de allerlaatste plek op het affiche voor de winnaar van Guts & Glory. Deze wordt bekend tijdens de finale op 20 april. De randprogrammering, Dj’s en akoestische sessies worden binnenkort bekendgemaakt.

Zowel combi- als dagkaarten voor het festival op 27, 28, 29 en 30 juni zijn via de Jera website. Daar is, naast de volledige line-up, ook informatie te vinden over de festivalcamping, alle faciliteiten en overige relevante zaken.