Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Katatonia op zaterdag headliner Eindhoven Metal Meeting

Katatonia op zaterdag headliner Eindhoven Metal Meeting
Redactie

In de afgelopen periode heeft Eindhoven Metal Meeting via de social media kanalen regelmatig nieuwe bands toegevoegd aan de line-up. Inmiddels kunnen we sinds de eerdere aankondiging heel wat nieuwe acts aan het affiche toevoegen én de zaterdag headliner is bekend. Hiermee begint de poster voor het event op 13 en 14 december in de Effenaar goed gevuld te raken.

Katatonia is de afsluiter op zaterdag. Zo zijn recentelijk ook Asagraum, Undergang, Revel in Flesh, Sammath, Worm, Ante-Inferno, The Vision Bleak, Tortharry, The kovenant, Malphas, Three Eyes of the Void, MOD Hour Of Penance, Svarttjern en Dead Barrel toegevoegd aan de line-up.

Foto header: Katatonia op Prognosis. Door Bente Sijbers voor Eindhoven Rockcity

Eerder waren reeds Dark Funeral , Empyrium, Carpathian Forest, Soulburn, Agent Steel, Fractured Insanity, Violentor, Chapel of Disease, Alfahannem, Akhlys, Anaal Nathrakh, Impaled Nazarene, Schammasch, Savage Grace en Thy Antichrist aangekondigd.

Eindhoven Metal Meeting tickets vind je hier. Ons verslag van de overige editie nog eens lezen kan hier.