Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Punky weekend met Punksteren en NOFX festival op Strijp-S

Punky weekend met Punksteren en NOFX festival op Strijp-S
Reno van der Looij

Het is PUNK wat de klok slaat op Strijp-S in Eindhoven dit weekend. Het weekend wordt afgetrapt met lokale helden op het Popei podium tijdens Punksteren. Dat is overigens wel breken met traditie. Want het jaarlijkse Punksteren festival stond voorheen altijd op Pinksterzondag in Café the Jack. De reden is echter een hele goede, want op zaterdag en zondag staat het NOFX festival. Festival indeed, want het is veel meer dan enkel twee NOFX (foto header) optredens op het Ketelhuisplein op Strijp-S. Ow ja, met Upchuck en Egyptian Blue staan ook nog met headline shows in het Stroomhuis. Volg je het nog? We zetten even alle pinksterweekend punk voor je op een rijtje.

PUNK Vrijdag 17 mei – Punksteren @ Popei

De organisatie van NOFX realiseerde zicht dat ze de Punksteren datum beetje hadden “gepikt”, dus hebben ze Punksteren uitgeroepen tot de Officiële Preparty voor de NOFX Final Tour shows. Voor slechts 11 euro kun je vanaf 19.30 uur naar Popei voor shows van Die Nakse Bananen, No Matching Socks, DrugsRgood en Green Corn.

 

PUNK Stroomhuis – Upchuck en Egyptian Blue

Alsof het nog niet genoeg is, heeft Stroomhuis ook nog eens twee shows op het programma. Op vrijdag 17 mei Upcuck en The Covids die een mix tussen punk, garagerock en hardcore brengen. Zondag 19 mei staat het Britse post-punk gezelschap Egyptian Blue op de planken samen met Dim Imagery.

PUNK Zaterdag 18 mei – NOFX + Cicle Jerks + Talco + nog veel meer…

NOFX dan. Wat kun je hier nog over zeggen. Nou ja, best veel eigenlijk, want dat deed collega Guido heel uitgebreid bij onze vrienden van NMTH met een mooi stuk. Dus wij houden het even bij de feiten over de aankomende shows in Eindhoven. NOFX dus. Die oude rotten zijn met een afscheidstournee bezig en spelen zaterdag met onder meer Clows, Scream, Talco en nog veel meer.

PUNK Zondag 19 mei – NOFX + Heideroosjes + Negative Approach + nog veel meer…

De zaterdag is ramuitverkocht. Dus vette pech als je die dag wilde gaan. Niet helemaal getreurd, want voor zondag zijn nog wat kaarten beschikbaar. En daar krijg je onze eigen helden van Heideroosjes ondermeer erbij. Daarnaast noteren we Negative Approach, The Last Gang en Antillectual. Compleet programma en timetables vind je hieronder.