Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Kempenerpop heeft eerste reeks namen op het affiche gezet

Kempenerpop heeft eerste reeks namen op het affiche gezet
Redactie

Kempenerpop keerde vorig jaar, ondanks de regen, in volle glorie terug op de festivalkalender. Dit jaar staat het festival in Waalre gepland op 20, 21 en 22 september. De aankomende editie krijgt voorzichtig vorm met de eerste bevestigingen.

De vrijdag zal naast Bob Wayne (pure-country) en Small Time Crooks (jazz en rhythm-and-blues) in het teken van DJ’s en dance/hiphop staan met onder meer Outerspass (hardcore hip hop), The Darkraver (DJ), Critical Mass (DJ) DJ Potato, en Dune (DJ). Op zaterdag noteren we alvast de mannen van 69 Charger en deze dag zal verder ouderwets met hard(rock), punk en metal worden gevuld. Meer namen volgen spoedig.

Foto header: Bob Wayne live at Effenaar 2019 door Patrick Spruytenburg.

Ook zal een deel van de line-up weer voortkomen uit de Kempenerpop. Tijdens de Kempenerpoprondes, gehouden op 9 juni bij Popei, 16 juni bij Café the Jack, 23 juni bij Altstadt, en 30 juni bij Café Daan, krijgen talentvolle bands een podium om hun kunsten te vertonen. Uit elke voorronde wordt één winnende band gekozen, die vervolgens zal schitteren op het hoofdpodium van Kempenerpop op zondag.

Kempenerpop draait ook voor een groot deel op de bijdrage van vrijwilligers. Wil jij je steentje bijdragen, dan kun je je nu alvast opgeven. Meer info op https://kempenerpop.nl/.