Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Invictus Productions 25 anniversary met oa Lucifericon

Win tickets voor Invictus Productions 25 anniversary met oa Lucifericon
Reno van der Looij

Invictus Productions viert haar 25ste anniversary dit jaar. Dat kun je dan ook maar beter doen met een avondje vol zware metalen in Popei neerzetten. Aanstaande zaterdag 8 juni om precies te zijn. Verwacht dikke black, death, thrash in obscure en pure vorm. Tijdens deze jubileum avond staan er vier dikke bands uit de stal van Invictus op het podium in Eindhoven: Lucifericon (NL) gaat dit een extra dimensie geven door het 15 jarige SABATRAXAS te spelen. Daarnaast staan ook Omegavortex (DE) Coscradh (IRL) en Sacrilegia (IRL) op de planken.

Voor deze heavy avond mogen we zowaar 2 setjes van 2 kaarten weggeven. Wil je kans maken op deze tickets? Like dan dit bericht op onze Facebook pagina en tag onderin de comments met wie jij naar deze show zou willen. Beide winnaars zullen op donderdag 6 juni een berichtje ontvangen.

Zelf tickets kopen kan hier | Facebook event vind je hier.