Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Misty Fields maakt line-up compleet met o.a. Nusantara Beat en Water From Your Eyes

Misty Fields maakt line-up compleet met o.a. Nusantara Beat en Water From Your Eyes
Redactie

Het festivalseizoen is in volle gang en daarom hee4 Misty Fields, de alternatieve muzikale hoogmis van het Zuiden, zojuist haar line-up compleet gemaakt met de laatste vier namen. Het Amsterdamse Nusantara Beat, Water From Your Eyes, de Ierse electro-noise band YARD en het Utrechtse FIT voegen zich bij o.a. Crack Cloud, Nation Of LanguageWarmduscher en Pigsx7.

Het driedaags festival Misty Fields vindt dit jaar plaats op vrijdag 6 tot en met zondag 8 september nabij natuurgebied ‘De Groote Peel’ in Asten/Heusden (onder de rook van Eindhoven). Het sympathieke ontdekfestival heeI zich de laatste jaren stevig op de kaart gezet in muziekliefhebbend Nederland. Het festival, met een neusje voor nieuw talent, weet al jaren de fijnste internationale en nationale alternatieve bands zoals Shame, Protomartyr, Gilla Band, The Murlocs, The Murder Capital en nieuwste ontdekkingen naar Asten/Heusden te halen.

En niet onverdienstelijk, want steeds meer muzikale fijnproevers en liefhebbers van sfeervolle festivallocaties weten de weg naar Misty Fields te vinden. Naast nieuwe muziek presenteert het festival ook beeldende kunst, theater en ander knotsgek vermaak. De sfeervolle, bosrijke festivallocatie en het uitgebreide aanbod aan eten & drinken maken de unieke fes,valervaring compleet.

Misty Fields: Praktische informatie

MIsty Fields vindt dit jaar plaats op vrijdag 6 tot en met zondag 8 september nabij
natuurgebied ‘De Groote Peel’ in Asten/Heusden (onder de rook van Eindhoven). Behalve weekendkaarten (€97,50) en aparte campingkaarten (€17,50) verkoopt het fes,val ook aparte dagkaarten. De ticketverkoop is in volle gang via deze link.