Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Zeven nieuwe acts voor Helldorado met flinke Eindhovense inbreng

Zeven nieuwe acts voor Helldorado met flinke Eindhovense inbreng
Redactie

De succesvolle 4e editie van ’s lands coolste indoor rockfestival Helldorado, in het Eindhovense Klokgebouw, schreeuwde natuurlijk om een vervolg. Die lustrum-editie staat inmiddels gepland op zaterdag 16 november 2024. Na de al reeds aangekondigde namen, is zojuist de volgende reeks bekendgemaakt.

Nieuwe op het affiche: Alabaster (nieuwe rockhelden uit Eindhoven Rockcity), Burnout Boys (Haagse garage rock allstar band met o.a. Dennis Weening), The Spades (allstar punkproleten uit Eindhoven Rockcity), Zeke (ziedende Amerikaanse garage motörpunkrock), Bömbers (Noorse all star band met o.a. Abbath van Immortal), Hellbutcher (all star band uit Zweden met – jawel – Hellbutcher), en Peter Pan Speedrock (they built Eindhoven Rockcity on rock-‘n’-roll).

Eerder konden we Frank Carter & The Rattlesnakes (UK), Graveyard (SWE), Baroness (US), Napalm Death(UK), DOOL (NL), Pallbearer (US) en From The Crypt (NL) John Coffey (NL), The Koffin Kats (US), The Baboon Show(SWE) en TankZilla (NL) noteren.

De laatste namen voor deze roemruchte internationale dark & heavy hoogmis volgen spoedig. Kaarten zijn via deze link beschikbaar.