Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Jera on Air 2024: het laatste nieuws en updates

Jera on Air 2024: het laatste nieuws en updates
Reno van der Looij

Een 30-jarig huwelijk wordt een parelen bruiloft genoemd. Maar hoe noem je het wanneer je als festival je 30e editie viert? We hebben eerlijk gezegd geen idee. Wat we wel weten is dat Jera On Air een parel van een festival is én dat komend jaar de 30e editie op de agenda staat. En wel aankomende weekend 4 dagen lang op 27, 28, 29 & 30 juni 2024. Van donderdag tot en met zaterdag staat het festivalterrein in Ysselsteyn weer vol met het beste op het gebied van punk, hardcore en metalcore.

Met liefst vier festivaldagen belooft de dertigste editie bij voorbaat een bijzondere te worden. Met in het oog springende headliners als The Prodigy,  Architects, Dropkick Murphys, Electric Callboy en Sum 41 staat het affiche al als een huis. De complete poster met acts vind je hieronder. Wij tippen je alvast om zeker een kijkje te nemen bij Brutus, Counterparts, Crosses, Thrown en ‘ons eigen Eindhovense’ Another Now.

Last minute zijn er nog wat programma wijzigingen met de toevoeging van Crosses als de meest in het oog springende. Het project van Deftones voorman Chino Moreno krijgt overal lovende kritieken over de electronische live-show. Er is ook een The Bloody Beetroots DJ-set en show van Distant toegevoegd. Helaas moesten End It, City Morgue, Slapshot and Ho99o9 hun shows op Jera afzeggen.

De timetables zijn inmiddels ook bekend en vind je hier. Zowel combi- als dagkaarten voor het festival op 27, 28, 29 en 30 juni zijn via de Jera website. Daar is, naast de volledige line-up, ook informatie te vinden over de festivalcamping, alle faciliteiten en overige relevante zaken.

 

Jera on Air signing sessions

Wil jij je favo artiest ontmoeten en een krabbel scoren? In samenwerking met Impericon zijn de signing sessions er ook dit jaar weer. Check snel wanneer jou band beschikbaar is.