Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor The Detroit Cobras in Café Wilhelmina!

Win tickets voor The Detroit Cobras in Café Wilhelmina!
Jochem van der Steen

The Detroit Cobras komen naar Eindhoven met een ode aan de overleden frontvrouw en medeoprichter Rachel Nagy – met Marcus Durant (ex Zen Guerilla en MC50) als frontman. De band uit Detroit plantten het zaadje waar bands als The White Stripes uit voort zijn gekomen. Het succes kwam pas écht in een stroomversnelling toen Jack White hun versie van het Otis Redding-nummer ”Shout Bama Lama” opnam in zijn compilatie ‘Sympathetic Sounds Of Detroit’.

The Detroit Cobras brengen binnenkort een EP uit (met Marcus op zang) en deze is tijdens de tour al exclusief verkrijgbaar.

1 x 2 kaarten te winnen!

We geven 1 x 2 kaarten weg voor het optreden op a.s. zondag van The Detroit Cobras in Café Wilhelmina i.s.m. Effenaar!! Mee doen is simpel: Laat in de comments weten wie je graag mee zou willen nemen en like dit bericht! Winnaars op donderdag. GO!!!

Wil je echt zeker zijn van een ticket? Koop dat dan hier.